Съгласен съм с Христо Иванов, че е важно да има правителство.

...
Съгласен съм с Христо Иванов, че е важно да има правителство.
Коментари Харесай

Борисов: Точната дума, Христо, е нов обществен договор!

" Съгласен съм с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление. Нека разгласи кабинет, да ни предложения ни и да каже при какви условия, всичко, което приказва, може да се случи и да подпишем документ. “ Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Точната дума, Христо, е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности “, добави той.  

По думите не са нужни медиатори.

" ГЕРБ сме узрели. Поздравявам госпожа Нинова, тя е споделила, че методът, по който пробвахме с медиатори и неутрални лица, не е сериозен, на никое място не се прави. Партиите избират своите управления, които носят отговорност пред цялата партията. Големите решения, значимите решения, се взимат на лидерско равнище “, добави водачът на ГЕРБ.

Той даде образец. " Аз ще се застъпвам пред партията, видях какъв брой са дали своят вот, да отвърна на Христо Иванов. Познавам те добре, като вицепремиер беше добър, почтен, аз нямам забележки към теб. Обяви кабинет с министър-председател Христо Иванов, покани ни и кажи при какви условия може това да се случи, да подпишем документ, нов публичен контракт по-точно. С една дума - застани, събери водачите, предложения Нинова, Костадин от  " Възраждане “, покани Стефан Янев, Карадайъ, това е новият публичен контракт. Тогава декларацията на Политическа партия, всяка партия я има в програмата. Приемаме една декларация, слагаме подписите и сме подготвени. Но ме притеснява, че се въздържахте за " Джемкорп “, разяснява още Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР